Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Η Εκκλησία περί «συμβίωσης» Εκτύπωση E-mail
14.03.08
Το «σύμφωνο συμβίωσης» και οι υπόλοιπες σχετικές με αυτό ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης που είχε ο αρμόδιος υπουργός κ. Σωτ. Χατζηγάκης με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στον εισαγγελέα ο πλοίαρχος Εκτύπωση E-mail
14.03.08
Στον Εισαγγελέα Πειραιά κατέθεσε ο πλοίαρχος του επιβατηγού-τουριστικού πλοίου "Γεωργής", που χθες κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες προσάραξε με 278 αλλοδαπούς επιβάτες στη νησίδα "Πλατιά" του Πόρου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο μήνυμα στα Σκόπια Εκτύπωση E-mail
14.03.08
Μήνυμα και προς τα Σκόπια έστειλε ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες, όπου συμμετέχει στη Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., δηλώνοντας πως η σταθερότητα των Βαλκανίων εξαρτάται από τις σχέσεις καλής γειτονίας και την αποφυγή προκλήσεων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παπανδρέου: «Δεν πιστεύουμε σε αντίπερα όχθες» Εκτύπωση E-mail
14.03.08
 Με ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου ξεκίνησαν στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, οι εργασίες του 8ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

Με κεντρικό σύνθημα «Η Ελλάδα των αξιών», ο κ. Παπανδρέου, στην εναρκτήρια ομιλία του, μίλησε για προοδευτική εναλλακτική διακυβέρνηση απέναντι στην πολιτική τής Νέας Δημοκρατίας και για νέα εθνική στρατηγική.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τριπλή πρόταση για ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
12.03.08

Μέσα σε βαρύ κλίμα, καθώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν συνεχή πτώση του κόμματος και τα στελέχη του εμφανίζονται απαισιόδοξα, αρχίζει αύριο το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Παρ' όλα αυτά, ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε χθες αισιόδοξος και το χαρακτήρισε ως «το πρώτο βήμα στην πορεία ανασυγκρότησής του».

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανησυχία για την άνοδο του ευρώ Εκτύπωση E-mail
12.03.08
Νέο ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε το βράδυ της Τετάρτης το Ευρώ έναντι του αμερικανικού δολαρίου, καθώς η ισοτιμία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος με το δολάριο είναι ένα προς 1,5570.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό Εκτύπωση E-mail
12.03.08
Υπερψηφίστηκε επί της αρχής, από τους βουλευτές της ΝΔ, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, το νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ετοιμος να καταθέσει ο πρώην γ.γ. Εκτύπωση E-mail
11.03.08
Στην πιο κρίσιμη φάση της εισέρχεται την εβδομάδα αυτή η διερεύνηση της υπόθεσης Ζαχόπουλου μετά την απόφαση του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού να καταθέσει και να ρίξει φως σε όλα τα σκοτεινά σημεία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ζητεί απόσυρση του ασφαλιστικού Εκτύπωση E-mail
11.03.08
Την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό ζήτησε σε σημερινή συνέντευξη ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ηρωική» έξοδος από την κρίση και σύγκρουση με τα συνδικάτα Εκτύπωση E-mail
11.03.08

Τη μετωπική σύγκρουση με τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους- τις συντεχνίες και τα «ρετιρέ» κατά το Μαξίμου- επιλέγει συνειδητά η κυβέρνηση, αφού στο εσωτερικό της επικρατεί η άποψη πως από αυτή την αντιπαράθεση θα υπάρξουν οφέλη για την ίδια, καθώς εκτιμάται πως δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την επίδειξη αποφασιστικότητας και τη διακοπή της παρατεταμένης περιόδου φθοράς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παπανδρέου-Τσίπρας: Προς αναβολή Εκτύπωση E-mail
11.03.08
Χωρίς την αναμενόμενη για πολλούς προσωπική αναμέτρηση Παπανδρέου – Τσίπρα θα ξεκινήσει το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5153 - 5175 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote